Eco-building - Outdoor Classroom

Stephen Perse School, Cambridge

Outdoor Classroom Provision with partioning wall, on an ecologically sensitive site.

The school requested a "Nature Learning Centre" located next to a nature reserve, the eco-classroom consequently incorporated bat roosting features, and a sedum roof. 

This design took into consideration the complex and detailed planning conditions surrounding the adjacent nature reserve and existing bird hide.  It overlooks the extensive playing fields at this independent school in the heart of Cambridge. We successfully delivered the complete service, from the design phase through to the building's completion.  The on-site project was completed over the schools Summer Break in just 7 weeks, including the foundations.

The school were extremely happy with the Quality of Product and Service and the overall delivery of the project.  

« Previous project - Next project »